آیا شاکی میتواند بدون حضور مامور متهم را جلب کند ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۵۲ #47957175

سلام
آیا شاکی که حکم جلب سیار دارد میتواند بدون حضور مامور جلوی در منزل متهم قرار بگیرد و در صورت دیدن او ، وی را جلب کند ؟
وقتی متهم را ندید هر چقدر به ایشان اصرار شد که حکم جلب را نشان دهند ، ایشان از نشان دادن حکم جلب خودداری کردند ، آیا از این بابت امکان شکایت بابت ایجاد مزاحمت هست ؟ با توجه به اینکه حکم جلب را نشان ندادند و ماموری هم همراهشان نبوده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
انجام عملیات جلب صرفا با حضور مامور کلانتری با ارائه دستور جلب امکان پذیر می باشد

سلام
خیر شاکی نمی تواند بدون حضور ضابط قضایی اقدام به جلب نماید هر چند که جلب سیار در اختیار داشته باشد

باسلام و عرض ارادت...تمامی حالت جلب متهم با حضور نماینده محترم قضایی می باشد و بدون حضور شخص ضابط قضایی امکان پذیر نخواهد بود

جلب سیار هم اگر داشته باشد باید با قوای انتظامی جهت جلب شما تماس بگیرید در غیر اینصورت مرکتب جرم شده است

سلام

شاکی و هیچ کس دیگر نمی تواند بدون توسل به قانون و نیروی انتظامی خودسرانه اقدام به انجام کاری کند و چنانچه انجام دهد خلاف قانون و قابل شکایت است.

با سلام در جلب سیار نیز ذی نفع موظف است هنگام جلب از ضابط قضایی استفاده نماید. ضابط قضایی نیز هنگام جلب موظف است حکم را به طرف مقابل نشان دهد .لذا شخص راسا نمی تواند اقدام به این عمل کند.