حق الوکاله در طلاق یک طرفه چه مبلغی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #47944415

با سلام و عرض ارادت.
خواستم ببینم حق الوکاله طلاق یک طرفه از طرف مرد حدودا چه مبلغی ست؟می دونم محدودیت هایی برای اعلام نرخ دقیق وجود دارد اما اگر موکل کارمند اداری باشد و بخواهد وکیل بگیرد ، رقم حق الوکاله آن حدودا چه مبلغی ست؟ ضمنا مهریه خانم ۱۱۴ سکه هست و مرد یه خونه معمولی و یه ماشین ساخت داخل هم دارد.
متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق الوکاله توافقی است

باسلام
در این خصوص مبلغ حق الوکاله توافقی میباشد و نرخ مشخصی ندارد ضمن اینکه شما میتوانید دراین خصوص از مشاوره استفاده کنید و بدون گرفتن وکیل خود اقدام نمایید

باسلام
در این خصوص مبلغ حق الوکاله توافقی میباشد و نرخ مشخصی ندارد

سلام این میزان توافقی است و بستگی به حجم کار وکیل نیز دارد.

با سلام رقم حق الوکاله و اقساط آن کاملا توافقی است که با رضایت وکیل و موکل تعیین و وضعیت شغلی و اقتصادی موکل توسط وکیل لحاظ میشود.