چقدر طول میکشه از زمان پاسخ به لایحه تا رای توسط دادگاه تجدیدنظر صادر بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱ #47942177

با عرض سلام واحترام در خصوص دادخواست ملاقات فرزند توسط همسرم بعد از اعتراض ایشون به حکم قاضی الان یک هفته است که جواب لایحه رو دادم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه از زمان پاسخ به لایحه تا رای توسط دادگاه تجدیدنظر صادر بشه

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
زمانش بستگی به دادگاه تجدید نظر متفاوت است،و زمان ثابتی ندارد

درودبرشما
بعدازپایان مهلت تبادل لوایح پرونده به دادگاه تجدیدنظرارسال می شودزمان دقیقی از رای دادگاه تجدیدنظرنمی توان بیان نمود.