این مبلغ اضافه واریزی برای بنده است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۵ #47922955

یک آپارتمان از یک تعاونی به صورت وکالتی خریداری شده است.ملک اضافه پرداختی دارد. در متن سند وکالت فروش اموال غیر منقول قید شده است."...وکیل مرقوم حق درخواست جابجایی و انتقال مبالغ اضافه واریزی موکل و پیگیری سایر امور مالی بنام موکل را دارد. ..."
حالا سوال این است .که این مبلغ اضافه واریزی برای بنده است (وکیل ) یا برای موکل؟
من درخواست دریافت اضافه واریزی کردم ، کارمند آن تعاونی می گوید شما نمی توانید پول را برای خود دریافت کنید.باید درخواست واریزی برای موکل بدهید.چون در وکالت نامه قید شده به نام موکل

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در وکالت نامه این اختیار را داشته باشید می توانید دریافت کنید وگرنه باید به حساب موکل واریز گردد.

درود
در صورت درج این اختیار در وکالتنامه و اعتبار وکالتنامه می توانید دریافت کنید.

مطالبه اضافه از سوی موکل امکانپذیر است مگر این اختیار در وکالتنامه برای وکیل قید شده باشد

با سلام و ارادت ...مطابق وکالتنامه اضافه واریزی برای موکل می باشد مگر اینکه در وکالتنامه ثبت شده باشد

درود
از آنجاییکه تمام اقدامات وکیل برای موکل است . وجوه واریزی نیز متعلق به موکل می باشد مگر اینکه در وکالتنامه به تعلق مبالغ اضافی به وکیل اشاره شده باشد .

سلام در صورتی ک در متن وکالتنامهصراحتا قید گردیده ک ب موکل پرداخت شود ب وکیل تعلق نمیگیرد

سلام.
شما وکیل هستید و براساس وکالتنامه حق دریافت وجه دارید ولی به وکالت از موکل و باید مبلغ رو به موکل پرداخت کنید.