آیا پدر میتواند فرزند را با توجه به قرار گرفتن در آستانه ۷ سالگی تحویل مادر ندهد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۵۱ #47919367

با سلام. زوجه در منزل پدری خود در شهری دیگر به سر می برد. امروز حکم قطعی تحویل فرزند به مادر صادر شده است. اما فقط ۱۳ روز مانده تا فرزند ۷ سال خود را تمام کند و دادگاه نه به این موضوع و نه به مصلحت فرزند از نظر مدرسه توجهی ننموده.
۱) حال پدر چه اقدامی میتواند بکند تا تحویل ندهد؟ آیا او نیز باید دادخواست حضانت بدهد یا راه سریعتری هم وجود دارد؟
۲) آیا پدر میتواند از بردن فرزند به شهر سکونت زوجه ممانعت کند؟
۳) با توجه به انس با پدر آیا نظر کودک میتواند تاثیر داشته باشد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضانت فرزندتا هفت سالگی با مادر می باشدو بعداز آن تا بلوغ برعهده پدر می باشد.

تا پایان ۷ سالگی حضانت با مادر خواهد بود

مطابق قانون تا زمان رسیدن کودک به ۷ سالگی اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با مادر است. یعنی اگر مانعی وجود نداشته باشد، دادگاه خانواده کودک را برای نگهداری به مادر می‌دهد.
پس از ۷ سالگی، پدر مسئول نگهداری از دختر می‌شود. این مسئله مطلق نیست و شرط استثنای آن مصلحت طفل است. زمانی که دختر به سن بلوغ برسد، حضانت او دیگر توسط قانون و دادگاه مشخص نمی‌شود و این خود دختر است که انتخاب می‌کند با کدام یک از والدین زندگی کند

حضانت فرزند پس از پایان ۷ سالگی با پدر است و باید دادخواست حضانت تقدیم شود .

درود بر شما
استنکاف از تحویل فرزند مشترک وجاهت قانونی ندارد در ضمن میتواند از مصادیق ممانعت از حق نیز تلقی شود

با احترام طبق قانون عمل نمایید

سلام حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر است از رای دادگاه تبعیت کنید .