با این اوصاف ما می توانیم به این امر که بنیاد مسکن ضلع شرقی منزل ما را کوچه عمومی وسنگفرش اعلام کرده است معترض بشیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۱ #47905457

با سلام .یک مقدار زمین در ضلع شرقی منزل مسکونی ما باقی مانده است که بدون اطلاع ما بنیاد مسکن آن را به گفته خودشان در اصلاحیه طرح هادی آن را کوچه عمومی و سنگفرش اعلام کرده است در حالیکه در سند ثبتی مورخ اردیبهشت سال ۸۴ منزل مسکونی ما در مورد ضلع شرقی نوشته است، محدود است به باقیمانده زمین پلاک ۱۴ که پلاک ۱۴ هم متعلق به ما است واصلا حرفی از کوچه به میان نیامده است .( البته در رای هیئت حل اختلاف موضوع ماده ۷ آیین نامه ماده ۱۴۰ قانون برنامه توسعه که در مورخ ۸۳/۱۲/۱۸ که در رابطه با سند مالکیت منزل ما صادر شده و نماینده ریس بنیاد مسکن هم آن را امضا کرده است نوشته که تصرف مالکانه وبلامعارض متصرف از سوی کارشناسان احراز شده است و رای به صادر شدن سند مالکیت منزل ما داده است ) آیا با این اوصاف ما می توانیم به این امر که بنیاد مسکن ضلع شرقی منزل ما را کوچه عمومی وسنگفرش اعلام کرده است معترض بشیم و آیا می توانیم جهت احقاق حق خود به دادگاه شکایت کنیم البته لازم به ذکر است که درضلع شرقی منزل ما فقط یک منزل دیگر وجود دارد که آن منزل هم از طرف شمال به جاده عمومی و هم از طرف جنوب به راه عمومی دسترسی دارد. وهیچ گونه لوله گاز آب یا تیر برقی در آن قسمت که اخیرا بنیاد مسکن آن را به عنوان کوچه عمومی وسنگفرش اعلام کرده است وجود ندارد، در حالیکه در سند ثبتی ما اصلا بحثی از کوچه وسنگفرش در ضلع شرقی به میان نیامده وحتی همانطور که توضیح دادم خود نماینده ریس بنیاد مسکن آن را امضا کرده است. خواهشا ما راراهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید برای مطالبه قیمت زمین طرح دعوی کنید.

باسلام
در صورت مالکیت ،بنیاد مسکن موظف به پرداخت مبلغ زمین به شماست.

با سلام
زمینی که شما به آن سند رسمی دارید.بنیاد مسکن نمی تواند نسبت به آن تصرفی داشته باشد.می توانید معترض باشید تا بعدا بنیاد نتواند اقدامی در این خصوص انجام دهد.

در صورتی که زمین برای شما باشد بنیاد مسکن ملزم به پرداخت مبلغ زمین مزبور به شما خواهند بود لذا می توانید علیه بنیاد مسکن اقامه دعوا کنید

اگر برای سنگفروشی سند دارید می توانید علیه بنیاد مسگن شکایت کنید

ملک شما در طرح قرار گرفته و شما از حقوق قانونی خود برخوردارید. تغییر و اصلاح طرح نیز با نظر بنیاد مسکن امکانپذیر است.