در صورتیکه قرارداد جعلی تنظیم و آپارتمان فروخته شده باشد چگونه باید آن را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۴۴ #47905

با سلام،بنده ساختمانی را فروختم به قیمت چهار صد میلیون تومان،قرار داد سفید امضا شده و بعداز من در آن مینویسند که فروشنده پولش را نقد دریافت کرد.ساختمان را بنام وی انتقال داده،آیا حالا که ثمن معامله را پرداخت نکرده است به من،،بنده از کجا شکایت کنم؟حقوقی یا کیفری.؟متهم هیچ گونه مدرکی دال بر پرداخت ثمن معامله ندارد؟شاهد هم ندارم،،آیا امکانش هست بتوان ثمن را بگیرم ویا درخواست باطل بودن معامله را بدهم.لطفا به چه عنوانی شکایت کنم.لطفا هرچه راه حل حقوقی باشه بهتراست.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با شکایت موضوع جعل علیه طرف مقابل و اثبات مندرجات اضافه شده از سوی وی پس از اخذ سفید امضا وصدور حکم جعل سند مزبور قابل ابطال خواهد بود.

با سلام شکایت در دفتر خدمات قضایی وارسال به دادسرا وحتما توو متن شکواییه بنویسید کارشناس خط بیاد ونظر بده اگر جعلی بودن به اثبات رسید میتونید تقاضای بطلان معامله رو مطرح کنید

سفید امضا ورقه‌ای است که به صورت سفید و خالی از متن، به امضا شخصی رسیده است و طبق توافق قبلی باید مندرجاتی در آن قید شود. حال در صورت قید عباراتی غیر از آنچه که بین دو طرف توافق شده است، جرم سوء استفاده از سفیدامضا اتفاق می‌افتد.
با اثبات این قضیه در دادگاه کیفری معامله باطل است .

در صورتیکه ایشان بعد از امضای شما متن قرارداد را تکمیل کرده باشند میتوانید به جرم جعل شکایت کیفری علیه ایشان تنظیم کرده که بعد از تشخیص توسط کارشناس خط نگاری به مجازات حبس و جزای نقدی محکوم شده و معامله باطل خواهد بود.موید باشید