استفاده از قالب و لوگویی که من طراحی کردم در صورت استفاده میتوانم علیه دیگری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۸ #47901561

سلام وقت به خیر من ۴ ماه برای یه شرکت کار کردم، بدون هیچ قرارداد کتبی و بصورت شفاهی. برای این شرکت لوگو و وبسایت و کلی موارد گرافیکی دیگر طراحی کردم. وبسایت رو کاملا خودم طراحی کردم و از روز اول به ایشان گفتم که به من سفته بدید به ارزش سایت تا منم سایت رو آنلاین کنم ولی ندادند و من هم اعتماد کردم و سایت رو آنلاین کردم. چند روز پیش به مشکلاتی خوردیم و من به ایشان گفتم که دیگه تو شرکت کار نمی‌کنم و باید پول سایت و لوگو و سایر مواردی که من طراحی کردم رو بدهند. ایشون با مبلغی که من گفتم موافقت نکردند و من رو تهدید کردند که چون ۳ ماه از کار شرکتشون عقب افتاده، از سایت و لوگویی که من طراحی کردم استفاده می‌کنند بدون اینکه به من هزینش رو پرداخت کنند. ایشون قراره که از اون لوگو و سایت استفاده بکنند یا یه طراح دیگه بیارن و دقیقا مثل اون سایت و لوگو رو براشون طراحی کنه چون هیچ قرارداد رسمی‌ای ننوشتیم ولی میتونم اثبات کنم که سایت و لوگو رو من طراحی کردم. سورس کد ها روی هاست شرکت بوده برای همین به همه چیز دسترسی دارند. میخوام بدونم میتونم ازشون شکایت کنم اگر از طرح من کپی و یا عینا استفاده بشه؟

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما ضمن اینکه حق ثبت طرح و لوگوی خود را در اداره ثبت مالکیت صنعتی دارید میتوانید ضمن اظهارنامه ای با پیوست نمودن طرح و لوگوی خود شرکت یاد شده را از استفاده منع کنید. و در صورت عدم توجه حق طرح شکایت جهت حفظ مالکیت معنوی را خواهید داشت.

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .