گرفتن سهم از برادرم چطور است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۳ #47889949

سلام ببخشید من پدرم ۱۰سال پیش فوت کردن و وصیت کرده که زمین های کشاورزی همه به برادرم داده شود
ما دو خواهر یک برادریم خونه ای داریم که اونه واسه هممون و مادرم یک هشتم گذاشته خواهرم هنوز به سن قانونی نرسیده ما میتونیم سهم خودمونو بگیریم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت وراث است

سلام
وصیت پدرتان نسبت به بییش از یک سوم اموال باطله و میتوانید نسبت به دو سوم زمین های زراعی تقاضای تقسیم ترکه کنید در خصوص منطل نیز حق تقاضای تقسیم ترگه دارید

وصیت تا ثلث اموال متوفی حین الفوت نافذ است و بیش از آن نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد.

بله دادخواست مطالبه سهم الارث رو میتونید تقدیم دادگاه نمایید.
و وصیت پدر نسبت به یک سوم اموالشان نافذ بوده و اگر شما نسبت به الباقی تنفیذ نکنید باید بین سایر وراث تقسیم گردد

درود وصیت پدرتان تا ۱/۳ نافذ است ومابقی آن ترکه محسوب می‌شود که شما می توانید درخواست تقسیم ترکه دهید تا طبق قانون ارث بین ورثه تقسیم شود

وصیت تا یک سوم اموال نافذ بوده و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد

با درود. اولا طبق قانون مدنی و اصول فقهی در باب وصیت؛ وصیت متوفی تا ثلث(یک سوم )ماترک متوفی نافذ میباشد و برای بقیه باید کلیه وراث تنفیذ نمایند. حال شما ابتدا گواهی حصروراثت از شورای حل اختلاف بگیرید و لیست کلیه اموال را در فرم دارایی مالیات بر ارث ثبت کنید؛ دادخواست تقسیم ماترک متوفی از دفتر خدمات قضائی بطرفیت کلیه وراث طرح نمایید تا موضوع وصیتنامه هم در اون پرونده مطرح و رسیدگی شود. قابل ذکر است که برادرتون که بنفعش وصیت شده باید تنفیذ و تایید وصیتنامه را از دادگاه بگیرد تا فقط تا ثلث مورد وصیت دارای اعتبار باشد.