با توجه به اینکه پدرم ارثیه ای برای ما نگذاشته آیا ما باید خسارت بدیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۷ #47876262

سلام پدر مرحوم من ۳۲ سال پیش یک زمینی ( اصلاحات اراضی ) رو فروخته و متاسفانه یک شیاد ۱۲ سال قبل برای اون زمین به اسم خودش سند صادر کرده و الان اونی که ۳۲ سال پیش از پدرم زمین خریده از ورثه شکایت کرده و ادعای پولشو میکنه حالا یه سوال هیچ کدام از ورثه از این معامله خبر نداشتن بجز برادرم و با توجه به اینکه پدرم ارثیه ای برای ما نگذاشته آیا ما باید خسارت بدیم؟ اگر بله سهم دختران و پسران و عمسر هرکدام چقدره؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از ماترکشون پرداخت خواهد شد

با سلام

به اندازه ارثی که می برید قابل پرداخت است

با سلام وراث با توجه به میزان ماترک مسوول پرداخت بدهی می باشند چنانچه ماترکی از متوفی به ارث نرسیده مسؤولیتی ندارند

با درود وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند

هر یک از وراث به نسبت سهمی که از ماترک متوفی برده اند، مسئول جبران خسارت هستند ولی در فرض سوال مطروحه، بردن ارث توسط وراث منتفی است که همین امر بحث جبران خسارت توسط وراث را نیز منتفی میگرداند.

باسلام
شما به اندازه ارثی که دریافت میکنید مسیول پرداخت بدهیهای متوفی هستید اگر ایشان ارثی برجای نگذاشته اند مسیولیتی نخواهید داشت

چنانچه از متوفی مال و وجهی باقی نمانده تکلیفی ندارند.