آیا میتوانم با شهود و پیام ها اثبات زوجیت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #47812616

سلام
همسر موقت من که ۸ سال است در عقد و محرمیت من میباشد، اخیرا حدود ۵ ماه است توسط فردی در محل کارش تحریک و تشویق به جدایی شده و او نیز قصد متارکه دارد با اون اقا تماس گرفتم و گفتم این خانم متاهل است گفت خودش میگوید مجردم، لازم به ذکر است که مدرکی برای اثبات زوجیت مکتوب ندارم ولی پیامها و ارتباط مستمر و تعدادی شاهد برای اثبات زوجیتم دارم، ایا از انها میتوانم شکایت کنم ایا میتوانم با شهود و پیام ها اثبات زوجیت کنم ایا ایشان میتواند بخاطر تماس با خواستگارش از من شکایت مزاحمت کند

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله
شما دادخواست اثبات زوجیت بدهید

با سلام بله می توانید دادخواست مبنی بر اثبات زوجیت را طرح کنید. و به صرف تلفن شما به خواستگاری که حالا متوجه شده اون خانم به او دروغ گفته و چه بسا با او همان کار را بکند اخلاقا باید از شما تشکر کند شکایت او بی نتیجه خواهد بود

با سلام
در صورت نداشتن مدرک کتبی دلیل بر زوجیت شما ، خود شما نیز دچار مشکل قانونی خواهید شد پس بهتر است از طریق مرجعی که عقد موقت برای شما جاری شد یک برگه بگیرید. هرچند وجود شهود نیز دلیل بر زوجیت شما میباشد.
در صورت نداشتن مدرک،بله ایشان میتوانند از شما بعنوان مزاحمت شکایت نمایند