بهتره در اظهاراتم چه چیزی رو‌ بیان کنم تا هم تبرئه بشم هم مشکلی برام‌ بوجود نیاد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۵ #47803442

درود و خسته نباشید
طبق شرایط بنده یک ‌شب‌ مقداری مشروب خوردم و از شانس بد فردا اون شب آزمایش خون برای چکاب از تمام افراد بخش اداریمون گرفته شد و تست الکل من مثبت اعلام شد و از لجبازی و ‌یا هر چیز دیگه ای بنده به هیئت تخلفات اداری معرفی شدم، طی یک نامه از من خواستن اظهارات خودم رو بیان کنم که بنده از روز و ثانیه اول منکر این موضوع شدم، میخواستم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید با توضیحاتی بیشتری در این خصوص میدادید و خود تست دلیل بر اثبات است .
موفق و پیروز باشید .

با درود به هیچ عنوان زیر بار نرید و اقرار نکنید نمی توانند اثبات کنند تست یک اماره هست دلیل مقضی نیست

سلام
می توانید نسبت به جواب آزمایش اعتراض و درخواست آزمایش مکرر نمایید .

برخی جرائم صرفا با اقرار ثابت می شود .

سلام
میتوانید انکار کنید و به نتیجه ی آزمایش معترض باشید...

باید از طریق گفتگو موضوع کامل بررسی بشه تا راهنمایی کاملی داده بشه

با احترام .بگید ازمایش اشتباه شده است