برای پس گرفتن اسناد متوفی چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۲ #47795255

سلام
اسناد عادی مربوط به خرید و فروش های املاک متوفی دست شخصی است که او به ورثه نمی دهد ورثه چه کاری باید انجام دهند که با حکم قانونی سند ها را از او بگیرند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست استرداد تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید
در ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت کنید

باسلام
در صورت انکار اسناد توسط شخص میبایست با اثبات این موضوع دادخواست استراد اسناد را مطرح نمایید

ابتدا انحصاروراثت دریافت نمایید سپس دادخواست استرداد مدارک

سلام‌ در صورت انکار اسناد توسط شخص میبایست با اثبات این موضوع دادخواست استراد اسناد را مطرح نمایید

با سلام ،بعد از اینکه انحصار وراثت انجام شده است شما می توانید دادخواست استرداد اسناد بطرفیت آن شخص از دادگاه خواستار شوید

سلام دادخواست استرداد اسناد و مدارک را مطرح نمایید

باسلام و درود ابتدا باید جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید،سپس جهت استرداد مدارک دادخواست مطرح نمایید.