محروم کردن خود از ارث پدری ممکن هست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۱۴ #47783922

ایا فرزندی میتواند قانونی بگوید من اصلا ارثی نمیخواهم و خودش را از ارث محروم کند؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.قبل از فوت پدر خیر قابل استناد نیست اما بعد از فوت میتواند ترکه را رد کند...

قبل از فوت امکان پذیر نیست اما پس از فوت می تواند ترکه را رد نماید .

سلام وقت بخیر
بعد از فوت پدر میتوانید اقدام نمایید.

قبل از فوت پدر خیر قابل استناد نیست اما بعد از فوت میتواند ترکه را رد کند

دروددخیر قابل استناد نیستت

در سیستم حقوقی ایران محرومیت از ارث وجود ندارد و ممکن نیست. مورث یا صاحب مال در صورتی که بخواهد از تعلق اموالش به ورثه بعد از فوت جلوگیری نماید باید تکلیف اموال خود را در زمان حیاتش مشخص کند و نمی تواند به راه حل محرومیت از ارث متوسل شود
قبل از فوت نمی توان ارث را رد کرد اما بعد از فوت والدین می توان رد ترکه کرد

بادرودوسلام بعدازفوت رد ترکه امکان پذیر می باشد