با ابطال وکالت اول وکالت دوم هم باطل میشه یا نه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۳ #47753854

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای عزیز بنده در تاریخ ۱۰ ۰۱ ۱۴۰۰ منزل خود را به نام یکی از دوستانم که به ایشان اعتماد زیادی داشتم بصورت سند قطعی زدم و در تاریخ ۱۱ ۰۲ ۱۴۰۰ سند منزل فوق را از دوستم بصورت وکالت فروش و بلا عزل به نام مادرم و برادر کوچکم زدم و چند وقت بعد چون قرار شد که خانمم که قهر کرده بودند و منزل را ترک نموده بودند قرار شد که در ازای گرفتن ۳ دانگ از ۶ دانگ منزل فوق برگردند ما بصورت توافق شفاهی و اعتمادی که یکی از اقواممان داشتیم سند را به صورت ۶ دانگ و تفیعض وکالت به نام ایشان تنظیم کردیم که بعد بازگشت همسرم به منزل اون شخص سند را به صورت ۳ دانگ ۳ دانگ به نام من و خانم بصورت قطعی بزند ودر این هنگام خانم بنده از بازگشت به منزل خوداری کردند وتقاضایی طلاق توافقی نمودند و بنده ام قبول کردم بعد از چند روز بنده به همراه مادرم و برادرم و صاحب سند قطعی به همان محضری که اولین وکالت فروش بلاعزل را زده بودیم رفتیم و اولین وکالت را ابطال نموده و بنده از محضر شما بزرگواران۲ سوال داشتم اول اینکه با ابطال وکالت اول وکالت دوم هم باطل میشه یا نه؟ سوال دوم من ، ایا ان فامیل ما که در وکالت دوم هستند میتوانند از برادر یا مادر یا صاحب اصلی سند قطعی که دوست بنده میباشد میتوانند شکایت کنند یا خدای نکرده از طریق دادگاه برایشان دردسر بوجود بیاورند توضیح اینکه در این چند تا سندی که زده شده هیچ پولی جابجا نشده ودر حساب هیچ شخصی ریخته نشده ودر ضمن هیچ یک ازاین افراد از یکدیگر هیچ گونه قولنامه یامبیعنامه یا رسید و مدرکی ندارند ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وکالت دوم نیز باطل است.

بادرودوسلام وکالت دوم باطل می باشد.

درود
باید وکالت نامه ها بررسی شود بطور کلی وکالت دوم به تبع وکالت اول باطل می شودفامیل باید ادعای خود را ثابت کند وبا مواردی که فرمودید امکان پذیر نیست

با درود بدین ترتیب وکالت دوم نیز باطل است

با سلام به تبع وکالت اول دومی هم باطل می‌شود

با سلام
وکالت دوم باطل می شود

با احترام وکالت دوم باطل میشود