آیا امکان شکایت از همسایه به علت سرو صدای شبانه روزی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳۱ #47740514

پشت آپارتمانی که ساکن هستیم یک آپارتمان هست که پنجره ما رو به حیاط اون آپارتمان هست از ساعت ده و نیم به بعد صبح هفت تا بچه، میان تو حیاط و تا وقتی تاریک شه هوا سر و صدا میکنن، همش در حال جیغ زدن و داد هستن هم ما هم ساکنین اون آپارتمان هم آپارتمان بغلی ناراضی اند چند بار به خودشون گفتیم ولی ترتیب اثر ندادن، همین امسال ام نیست حدود شش ساله که همیشه این روال هست میتونم شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
شما لطفا یک استشهاد تهیه برمایید که چندین همسایه از این وضعیت ناراضی هستن و در دفتر خدمات قضایی دادخواستی تهیه نمایید .

باسلام
شما به نمایندگی از همسایگان خود میتوانید شکایت کنید

باتنظیم استشهادیه و امضاء آن توسط همسایگان .‌به عنوان مزاحمت شکایت کنید .

سلام همراه با همسایه دیگر استشهادیه ای تنظیم کنید و جهت مزاحمت از وی شکایت کنید.