چطوری متوجه شوم که وراث برگه انحصار وراثت گرفتن یا نه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵۵ #47726444

با سلام و احترام.
ملکی خریدم و اجراییه دادگاه صادر و نامه به محضر برای انتقال گرفتم.شخص فوت کرده و وراث بشدت همکاری نمیکنند و درگیری داریم. الان نیاز به حصر وراثت دارم.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به شورای اخرین محل سکونت متوفی تشریف ببرید

درود:باتوجه به اینکه اجراییه از طریق دادگاه صادر شده است ،اول اظهارنامه ازطریق دفاتر اسناد رسمی برای ورثه بفرستید ،درصورت عدم همکاری انها از طریق دادگاه اقدام به انتقال سند نمایید.

شما به عنوان ذینفع میتوانید درخواست صدور گواهی حصر وراثت محکوم علیه مرحوم را شخصا و یا با استخدام وکیل دادگستری تقدیم کنید

با سلام
در صورت عدم حضور ورثه در زمان تعیینی و اخذ گواهی عدم حضور آنان ، انتقال به دستور مقام قضایی صورت خواهد پذیرفت .

با سلام،در صورتیکه دیگر به مدرک شناسنامه وراث ایشان دسترسی نیست در این موارد به تقاضای ذی نفع شورای حل اختلاف از اداره ثبت احوال در این خصوص استعلام می کند.و مشخص می گردد و گواهی انحصار وراثت دریافت گردیده‌است یا نه .

با توجه به اینکه ذینفع هستید می توانید از طریق شورای حل اختلاف درخواست گواهی حصر وراثت کنید

با سلام شما از شورای حل اختلاف بخواهید