آیا میتونم وکالتی که دادم و قرارداد رو فسخ کنم و سند رو که دادم به سازنده پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #47719003

با سلام بنده یک خانه ویلایی دارم پارسال قرارداد مشارکت در ساخت نوشتیم که ۵ تا خانه قرار شد توسط سازنده ساخته شود در حالیکه ۳ تا خونه سند داشت ۲ تا خونه باید سند گرفته می‌شد که سپرده شد به سازنده تا سند بگیرد بعد بسازد الان یکسال و نیم هستش که میگن نمیشه سند گرفت میگیریم من که دیدم اونجوریه رفتم و با سازنده پشت قرار دادم نوشتم که اگر تا مهرماه مجوز ساخت نگیرد میتوانم یکطرفه فسخ کنم.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان فسخ قرارداد را دارید
با ارسال اظهارنامه ،فسخ قرارداد را به سازنده اعلام نمایید

مطابق توضیحات ارائه شده در صورتی که حق فسخ پیش بینی کرده باشید امکان فسخ قرارداد را در موعد مقرر دارید
میتوانید با ارسال اظهارنامه ،فسخ قرارداد را به سازنده اعلام نمایید