شکایت از همسایه به دلیل فعالیت غیر مجاز، چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #47704171

سلام
همسایه ما مدت زمان یک سالی هست که خانه اش را به صورت غیرقانونی تبدیل به محل فیلم برداری و برگزاری انواع کلاس ها و تجمع ها کرده و خواب شب ما رو با سر و صدای فیلم برداری و کامیون نابود کرده
چگونه می شه شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق ماده ۱۳۲ قانون مدنی تاکید دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند در ملک خود تصرفی کند که موجب ایجاد ضرر برای همسایه شود بهتر است ابتدا با تذکر شفاهی و در صورت ادامه با تذکر کتبی شما و سایر همسایگان ایشان را از این مزاحمت ها منع نمایید در صورت عدم تاثیر میتوانید با تهیه استشهادیه به امضای همسایگان مبادرت به طرح دادخواست حقوقی جهت رفع مزاحمت نمایید.

سلام
می توانید ضمن تنظیم استشهادیه نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید

با سلام
استشهادیه ای از همسایه ها مبنی بر مزاحمت ایشان از تهیه نموده و با استناد به شهادت شهود تحت عنوان مزاحمت شکایت کیفری طرح نمایید.