حدودا چقدر ارش دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۶ #47702824

سلام جناب من موارد متعددی درپام ولگن وکلا تمام پای چپم دارم که مجاز نیست از لیان موارد فقط اون دکتری که با دیر عمل کردن ران و مجددا ۳ نوبت درکل عمل شدم وبخاطر
کوتاهی پا وشکستن پلاک ازلگن من ۱۳و ۷ و ۴،۵سانت برداشت کرد بخاطر بلند شدن پام که همین موضوع باعث کف لگن شد و بی اختیاری و نعوذ هم اضافه شد و ام کوتاهتر شد ۶
سانت و سریاز زدن ازعمل زانو بخاطر سختی کار وعمل نکردن به تعهداتش امکان شکایت ازوی ممکن است چرا که یک عمربا لنگش ودرد واخرش هم زمین گیر شدن هست دارد و در خر
کوتاهی پا ۷ سانن حدودا چقدر ارش دارد و برداشت استخوان از لگن و پیوند به ران برای سر پوش گذاشتن روی کار اشتباهش چقدر حدودا ارش دارد ضمنا پرونده باز و نامه ای از پزشکی قانونی ندارم ممنون میشم مختصرا پاسخ بفرمایید اجرتان باامامرضاع

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد.

سلام،اگر شکایت کردید وپرونده باز است دیه را پزشکی قانونی تعیین واعلام خواهد کرد،نگران نباشید.

سلام.دیه شما توسط پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.

دیه توسط پزشک قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

با درود دیه شما توسط پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.

با سلام تعیین دیه با پزشکی قانونی می باشد

سلام وقت بخیر
دیه شما توسط پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.
موفق باشید.