فردی از من بابت زدن با چاقو شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۵ #47699931

با سلام خدمت وکلای عزیز چند وقت پیش با فردی جدال لفظی داشتم و بعد از رفتن من از آن مکان او بر علیه من شکایت کرده و ادعا کرده که او را با چاقو زده ام با این که حتی من به او یک سیلی هم نزده ام حتی برگه پزشکی قانونی هم گرفته تنها شاهد را هم همسر خود معرفی کرده است آیا او میتواند من را محکوم کند ؟من برای اثبات بیگناهیم چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
طرح دعوا مستلزم ارائه مدارک مثبته می باشد و به نظر امکان اثبات دعوا را وجود ندارد و شما نیز باید منکر وقوع درگیری شوید

شما وقتی مدعی هستید مرتکب جرم نشدید باید آن را اثبات کنید ازجمله دلیل اثباتی شما شاهد هست

خیر به این راحتی نیست ،از طرف دادسرا گروهی پلیس نیروی انتظامی جهت تحقیق به ان محل فرستاده میشوند و از اهالی ان محل تحقیق میشود 'اگر شما هم شاهد دارید ارائه دهید.نظریه ی پزشکی قانونی نیزاگراو خودزنی کرده باشد مشخص میکند ('دو شاهد مرد ببرید ).برای شرکت در جلسات و پیگیری از یک وکیل کمک بگیرید

بهتر است جرح شهود نمایید و برای جرح شهود بایستی مواردی را فرا بگیرید

باسلام، حدالمقدور سعی نمائید رضایت شاکی را اخذ نمائید، در غیر این صورت در صورتی که شاکی ۲ نفر شاهد مرد به دادگاه ارائه دهد با عواقب بدی روبه رو خواهید بود.
ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی
هر کس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی‌یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه اقدام وی موجب اخلال در نظم‌و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب‌به پرداخت دیه نیز محکوم میشود.
تبصره - در صورتی که جرح وارده منتهی به ضایعات فوق نشود و آلت جرح اسلحه یا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به سه ماه تا یک سال حبس ‌محکوم خواهد شد.
هر کس به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد‌یا با کسی گلاویز شود در صورتی که از مصادیق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا دو سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.