آیا می توانیم از همسایه ای که مواد مخدر استفاده می کند شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۰۸۷ #47698560

سلام خسته نباشید در آپارتمان ما یک فردی مجردی زندگی میکند و هر روز از ۱۲ ظهر تا شب با دوستانش مخدر مصرف میکنن رفت و امد های زیاد و مشکوک دارن ، بوی بد مخدر مصرفیش خیلی زیاده در حدی که حتی داخل اتاق های واحد ما هم احساس میشه بهش تذکر دادیم ولی فایده نداره همسایه های دیگه ام ازش میترسن ، اوباش هستن.
به نظرتون چطور میشه باهاش برخورد کرد ؟ شکایت کنیم یا اطلاع بدیم به ناجا یا اطلاعات ؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از ۱۱۰ کمک بگیرید

شما میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

با سلام
صرف گزارش از طریق پلیس ۱۱۰به نیروی انتظامی کفایت میکند

سلام دوست گرامی
بله می توانید به دایره اطلاعات و مواد مخدر کلانتری مراجعه و گزارشی بنویسد از ۱۱۰ نیز می توانید کمک بگیرید

با سلام وقت بخیر
هنگام مصرف میتوانید ازطریق مراجع قضایی کمک بگیرید استشهادیه شهود و گزارش کلانتری میتواند درپیگیری این امر کمکتون کنه.

با سلام - شما میتوانید با ارائه گزارش به نیروی انتظامی محل موضوع را پیگیری کنید .

هم می توانید به اتهام مزاحمت از ایشان شکایت کنید
هم در صورتی که عملا آن مکان تبدیل به محلی جهت استعمال مواد مخدر شده و رفت و آمدها هم به قدری علنی است که سلب آسایش عمومی و امنیت اجتماعی ساکنین را به همراه دارد از این جهت هم میتوانید اقدام کنید