نحوه دادرسی دادگاه در این زمینه چطور خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #47692944

سلام
در سال ۱۳۸۱ در خواستگاری پسرم بنا بر درخواست خانواده عروس ۱ دانگ از زمین قولنامه ای بعد از مشخص شدن مهریه به آن ضمیمه شد و به صورت کلامی گفته شد که زمین فروخته خواهد شد و در زمان عقد در محضر در قباله ثبت نگردید ( اما در دست نوشته اولیه ثبت شده است. ) یکسال بعد پس از فروش زمین به مبلغ ۱۸ میلیون تومان مبلغ ۳ میلیون تومان سهم مذکور جهت تحویل به زوجه اقدام شد که با تعارف امتناع کردند. از آن تاریخ تا کنون ۶ بار جهت پرداخت نقدی ۳ میلیون تومان به عروس اقدام شد که بازهم امتناع کردند. یکسال پس از فوت پدر عروس اعلام کردند که به جای آن یک دانگ زمین یک دانگ از منزل مسکونی خود را به نام عروس محضری ثبت کنید که من مخالفت کردم.
در حال حاضر جهت دریافت سهم مذکور شکایت انجام شده است.
با توجه به اینکه بنده منکر اصل قضیه نیستم و چندین بار نسبت به ادای دین اقدام کردم... در شرایط فعلی دادگاه اگر رای به پرداخت یک ششم ارزش فعلی زمین مذکور را دهد از توان مالی بنده خارج هست.
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در دست نوشته یک دانگ از زمین مورد نظر ( معین ) مشخص شده باشد و شما بتوانید اثبات نمایید که پرداخت وجه از سوی شما چندین بار پیشنهاد شده اما عروس امتناع نموده اند صرفا به قیمت زمین قبلی همراه با تاخیر تادیه نهایتا محکوم میشوید ، نه قیمت زمین کنونی .

سلام.چند شاهد معرفی کنید و دفاع در مقام اعراض مطرح کنید به همین سادگی