وصول لایحه بعد طلاق چیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۵ #47686879

سلام
من و همسرم درخواست طلاق توافقی دادیم این پیام در سامانه ثنا اعلام شده :
نسبت به خواسته طلاق توافقی طی شماره ..... مورخ حکم اعلامی صادر شد.
بعد این آخری وصول لایحه بعد طلاق چیه؟
*نامه وارده به شماره مورخ .... از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ۲۹ واصل و به شماره ثبت گردید
بعد نتیجه نهایی میزنم میگه پرونده مختومه شده

مشاوره حقوقی طلاق
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .حضوری پگیر باشید....

سلام
حضورا پیگیر باشید ...

با سلام بهترین راه حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمایید به احتمال زیاد لایحه از سمت مقابل یا وکیل ایشان روی پرونده درج شده است

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید

موضوع را حضوری پیگیری کنید.

سلام و عرض ادب
احتمالا از سوی طرف مقابل و یا وکیل وی لایحه ای بر روی پرونده قرارداده شده باید حضورا از شعبه آنرا دریافت کنید تا مورد مطالعه قرارگیرد و بتوان اظهارنظر کرد

درود
وارد کاربری خود در سامانه ثنا گردیده و از جزئیات لایحه خبر دار شوید