تقاضای اعمال ماده ۴۸۲ قانون آئین دادرسی کیفری چگونه انجام بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۴ #47683749

با عرض سلام
پرونده بنده پس از حکم قطعی مثبت دادگاه تجدید نظر با دستور رئیس قوه قضائیه به دیوان عالی کشور ارجاع گردید و حکم تغییر کرد و منفی شد
بنده چطور میتونم به حکم دیوان عالی کشور اعتراض کنم و درخواست تجدید نظر نمایم
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مثلا می‌توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

سلام با توجه به سوال شما علل وسبب خاصی بر دلایل جدید وجود داشته باشد احتمال پیگیری میباشد لذا با توجه به اعمال ماده فوق دیگر قابل اعمال واعتراص نمیباشد موفق باشید

اگر دلایل جهات دیگر جهت اثبات دعوا دارید اعاده دادرسی مطابق ماده ۴۷۴اقدام کنید هر چند که جهت اظهار نظر راهنمایی نیاز به برسی مدارک مستندات می باشد

با درود،،
با توضیحات مطروحه شما؛ ظاهرا از حکم صادره بلحاظ خلاف شرع بین، درخواست اعاده دادرسی شده و نتیجه حکم صادره در اینخصوص قطعی می باشد..

امکان اعتراض مجدد وجود نخواهد داشت، بهتر است دقیق‌تر بررسی شود

با سلام و عرض ادب
درخواست اعمال ماده ۴۷۷ (اعاده دادرسی)یکبار امکان پذیر است مگر دلیل و سبب جدید حادث گردد.

با درود ۴۷۷اعمال شده باشد دیگر راهی متصور نیست مگر سبب اعاده دادرسی خاص مجدد ایجاد شده باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است