نحوه وصول سفته از طریق قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵,۸۸۶ #47679717

سلام

من یک سفته سفید امضا و دارای اثرانگشت دارم به ارزش ۲۰۰ میلیون میخواستم بپرسم برای وصولش چکار باید انجام بدم؟

یک مشاور املاک یک خونه به ما فروخته بعد معلوم شد اون خونه ای که به ما نشون داده با آدرسی که تو قولنامه نوشته فرق میکنه.

ما هم معامله رو فسخ کردیم و برای اینکه پولمونو بده بهمون سفته داد الان چیکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی ابتدا واخواست نمایید و مطالبه وجه سفته را بنمایید .

باسلام سفته رو پر کنید و ظرف ده روز واخواست نمایید و سپس ابلاغ به صادر کننده و ضامنین سفته و در نهایت دادن دادخواست مطالبه وجه و خسارات ازجمله خسارت تاخیر تادیه
درضمن تقاضای تامین خواسته نمایید که اجرا قبل از صدور رای است
سفته به هیچ وجه جنبه کیفری ندارد و فقط از طریق دادگاه حقوقی مشکل حل میشود

با سلام از طریق دادگاه حقوقی درخواست مطالبه ی وجه سفته را بدهید

درخصوص سفته بدون تاریخ دارنده سفته هرزمان که بخواهد می تواند تاریخ بزند و بابت واخواست یا دادگاه اقدام نماید این اقدام هم از نظر قانون مانعی ندارد و در حکم جعل قرار نمی‌گیرد. اما سفته بدون تاریخ از جنبه کیفری ،بلامحل بودن و ....خارج شده و فقط جنبه ی حقوقی دارد

عرض ادب
۱-تا ده روز پس از سررسید سفته مهلت واخواست از طریق دادگستری دارید که بتوانید ضرروزیان ناشی از تاخیر تادیه را مطالبه کنید در غیر این صورت سفته از حالت دعوی خارج شده و به سند عادی تبدیل می شود
۲- از طریق اجرای اسناد رسمی واقع در اداره ثبت