میتوانم دردادگاه ثابت کنم که کارفرما آن را نپرداخته و احقاق حق نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۶ #47679208

باسلام.
پرداخت ۴٪ بیمه مشاغل سخت اینجانب توسط سازمان تامین اجتماعی به کارفرمای بنده ابلاغ شده ولی باتوجه به اینکه کارفرما از پرداخت آن امتناع میکند،خودم میخواهم پرداخت کنم اما چون فیش بنام کارفرما صادر میشود اگر بنده آنرا بپردازم چگونه درآینده میتوانم دردادگاه ثابت کنم که کارفرما آنرا نپرداخته واحقاق حق نمایم؟ شما چه روشی برای پرداخت توسط بنده توصیه می کنید؟البته قبلا شکایتی در دیوان مطرح کردم و با رای دیوان،تامین اجتماعی کارفرما را ملزم به پرداخت ۴٪ نموده،حال اگر خودم پرداخت نمایم، دوباره باید به دیوان شکایت کنم یا جای دیگر؟باتشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق سازش یعنی ارسال اظهار نامه به کارفرما وی را مطلع کنید و در صورت تکرار امتناع،به واحد اجرای احکام مراجعه و مطالبه نمایید

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید.

اگر روابط کارگرو کارفرمایی بین شماست پس از آن میتوانید از اداره کار پیگیر شوید

با سلام
شما باید نخست از طریق اظهار نامه این موضوع را به کارفرما مهلت پرداخت بدهید،و سپس با مراجعه به واحد اجرای دادگستری ارجاع پرونده یا به شعبه تامین اجتماعی مربوطه بپردازید و سپس آنرا مطالبه نمایید

شما ملزم به پرداخت نیستید و اگر پرداخت کنید امکان اخذ واریزی از کارفرما فقط در دادگاه حقوقی امکان پذیر است. ضمنا ابتوا اظهارنامه ای بفرستید و بعد به اداره درآمدهای شعبه مربوطه مراجعه و درخواست برگه واریزی کنید.

ابتدا موضوع را از طریق ارسال اظهار نامه به کارفرما اطلاع دهید و در صورت عدم اقدام به پرداخت از سوی کارفرما برای پرداخت اقدام و مبلغ آن را از کار فرما مطالبه نمایید

واریز کنید هنگام تسویه حساب یا بعداز آن میتونید مطالبه کنید

از طریق اظهارنامه به کارفرما اطلاع دهید که قصد پرداخت دارید و سپس پرداخت کنید یا اگر پرونده در اجرای احکام دادگستری است به رییس اجرا احکام اعلام کنید چون در غیر اینصورت نمیتوانید مطالبه کنید