آیا مادر می تواند به دلیل وابستگی فرزند به وی تا ۷ سالگی کلا حضانت فرزند را تا پایان سن حضانت درخواست کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۸۶ #47646643

با سلام
من و همسرم صاحب یک فرزند پسر ۵ماهه هستیم و به شدت در زندگی باهم اختلاف داریم ایشون مدام به دلیل اینکه تا ۷ سالگی حضانت فرزند را عهده دار است به بنده فشار میاورد و در این مدت با وجود اینکه دو روز یکبار به منزل پدرش میرود اما یکبار هم اجازه نداده فرزندم رو به خانه مادرم ببرم.اول اینکه آیا در این مورد بنده میتوانم اقدامی کنم؟
و آیا اگر بعد ۷سال فرزندم به دلیل اینکه این مدت با مادرش بوده و به او وابسته شده باشد امکان دارد دادگاه تا ۱۵ سالگی هم حضانت را به مادرش بدهد؟ودر این مدت من در زمان ملاقات قادر هستن فرزندم را با خود بیرون ببرم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
شما این حق را دارید که فرزندتان را به منزل مادرتان ببرید و اکنون نیز حضانت با دوطرف است .
حضانت از ۷ سال به بعد با پدر است مگر اینکه دادگاه صلاحیتش را احراز ننماید .

سلام در خصوص سوال اول پاسخ خاصی نمی توان داد . بالاخرا اگر ایشان به خانه مادر شما بیاید بچه هم همراهش هست اما تنها بردن بچه ۵ ماهه با توجه به این که به طور مداوم به مادر نیاز پیدا می کند به صلاح طفل نیست .
بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر است مگر این که دادگاه عدم صلاحیت پدر را احراز نماید و در صورت بروز اختلاف بعد از ۷ سالگی ، تعیین تکلیف با دادگاه است . تا پایان سن حضانت ، طفل پیش هر کدام از والدین باشد ، دیگری حق ملاقات خواهد داشت .