تاخیر در تنظیم سند آپارتمان بدون اخذگواهی عدم حضور را میتوان خسارت دریافت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۲۲۵ #47642

با سلام
من یک واحد آپارتمان خریداری کردم که در قولنامه روزی ۵۰۰۰۰ تومان به عنوان خسارت در تنظیم سند قطعی ذکر شده بود
بنده اقدام به دریافت گواهی عدم حضور توسط دفترخانه نکردم
فروشنده با تاخیر یکساله اقدام به دریافت پایانکار و تفکیک سند کرده، آیا میتوانم خسارت قید شده در قولنامه و یا بخشی از آنرا کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
خیر . جهت مطالبه ی خسارت تاخیر در تنظیم‌سند نیاز به اخذ گواهی عدم حضور می باشد .

با توجه به اینکه گواهی عدم حضور فروشنده را در موعد مقرر اخذ نکردید نمی توانید مطالبه خسارت کنید.

خیر. در صورتیکه گواهی عدم حضور اخذ نکرده باشید و در حال حاضر ملک را تحویل گرفته باشید نمیتوانید برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه اقدام نمائید.موید باشید