این تعدیل تقسیط بخاطر معوقه ها میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۸ #47637360

سه سال پیش رای مهریه و اعسار آن انجام شد و از آن زمان همسرم متواری گشت و الان که در زندان است وکیل ایشان تعدیل تقسیط مهریه را انجام داده.. البته الان بخاطر مهریه زندان نیست.. و تا الان ۲۳ سکه به من بدهکار است. حال این تعدیل تقسیط بخاطر معوقه هاس؟ یعنی شامل معوقه ها هم میشود یا باید اول معوقه هارو پرداخت کند؟ و اگر من در جلسه تعدیل شرکت نکنم مشکلی بوجود میاد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درخواست تعدیل ایشان مانعی از بابت مطالبه اقساط باقیمانده از سمت شما نمی باشد

سلام. تعدیل تقسیط ارتباطی با معوقه ندارد.
جهت افزایش مدت قسط می باشد.
شرکت نکنید رای به نفع زوج صادر میگردد