میتونه بدون گرفتن حکم رشد وکالت پسر ۱۵ ساله رو قبول کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #47632147

پدرم تازه فوت شده بازنشسته ارتش بوده دوتا برادر ۱۵ و ۱۷ ساله دارم محضر میگه باید بریم دادگستری حق رشد بگیریم تا مامانم بتونه قیم برادرام بشه نمیخایم برادرام چش و گوششون باز بشه اگه وکیل بگیریم وکیل میتونه بدون اینکه برادرام پاشون به دادگستری باز بشه کاراشون و انجام بده

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبل از رسیدن به سن قانونی نمیتوانید بطور مستقل به دیگری وکالت بدهید.

سلام قبل از سن قانونی امکان سپردن وکالت مستقلا وجود ندارد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، قبل از سن قانونی امکان سپردن وکالت مستقلا وجود ندارد

برعکس این حرف درست است یعنی در صورتی که حکم رشد بگیرید دیگر نیازی به نصب قیم نیست
احتمالا برای نقل و انتقال یا تقسیم اموال به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده اید و در آنجا سردفتر شما را راهنمایی کرده در صورتی که برای برادرانتان حکم رشد بگیرید نیازی به قیم نامه و اجازه دادستان برای امضای اسناد انتقال نیست .
چون اختیارات قیم محدود است و دادستان اجازه انتقال اموال را نمی دهد و یا به سختی می دهد
نگران حضور در دادگاه نباشید یک جلسه در شعبه حقوقی تشکیل می شود و با چند پرسش قاضی اقدام به صدور رای می کند
با رسیدن به سند بلوغ می توان در امور غیرمالی به وکیل دادگستری وکالت داد ولی در امور مالی باید به سند ۱۸ برسد یا حکم رشد صادر شود

برای اینکه مادرتون بتونه قیم برادرتون بشه اصلا نیازی نیست حکم رشد برادرتون صادر بشه و اصلا برای کسی که رشید است قیم تعین نمیشه. مادرتون از دادستان تقاضای نصب قیم بکنند دادستان رسیدگی و پرونده را به دادگاه خانواده ارسال خواهد کرد