برای فروش ماشین قبل از درخواست مهریه زوجه، آیا می توان ماشین رو با یک قولنامه که موضوعی بابت تسویه حساب بدهی داشته باشد فروخت؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۰۱ #47617977

سلام وقت بخیر.
عملا در این روش پولی رد و بدل نمی شود و ماشین تعویض پلاک یا سند نمی خورد.
از نظر قاضی و دادگاه این گونه معامله قابل قبول خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قبل از صدور حکم معامله انجام شود هیچ ایرادی ندارد.

قبل از درخواست مهریه بلامانع است . پس از مطالبه مهریه دادگاه فردی که سند به نام او باشد را مالک می داند .

سلام چنانچه هنوز زوجه اقدامی ننموده است امکان نقل و انتقال خودرو را دارا هستید و نوع قرارداد تاثیری در امر ندارد

اگر قبل از صدور حکم قطعی انتقال دهد مشکلی ندارد .

با سلام
عدم رد و بدل شدن پول یکی از قرائن معامله صوری به قصد فرار از دین محسوب شده و احتمال انتساب جرم مذکور از جانب دائن قابل تصور می باشد.
مؤید باشید

می توانید قبل اقدام همسرت همه اموال خود را بنام شخص دیگه انتقال دهید حتی سهام عدات و خط دائمی تلفن همراه و.....
بهتره با یه متخصص مشاوره کنید وتحت نظر ایشان انتقال صورت بگیرد

با درود سوال مبهم است.
لیکن قبل از رای قطعی هر معامله ای انجام شود اشکال ندارد و معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است.