زوجه میتواند خواسته خود را افزایش دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۱ #47612140

باسلام و احترام خدمت اساتید محترمم
زوجه از زوج بخواسته تعدیل نفقه، طرح دعوی نموده، که بجهت صلح و سازش، اولین جلسه رسیدگی صلح و سازش، مطابق روشجاری،در شورای حل اختلاف،برگزار که زوجه به مبلغ ۸۵۰ راضی، ولی زوج قبول نکرد که مورد توافق قرار نگرفت، ولیکن جهت رسیدگی بدوی، به دادگاه خانواده ارجاع شد.آیا در این جلسه رسیدگی(بعبارتی جلسه دوم رسیدگی) زوجه میتواند خواسته خود را افزایش دهد؟
باتجدید احترام

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر هنوز جلسه دادگاه خانواده برگزار نشده بله میتواند خواسته را افزایش دهد.

باسلام.شورا محل صلح وسازش هست جلسه دادرسی محسوب نمیشود. و خواهان در جلسه اول دادسی دادگاه میتونه افزایش یا کاهش خواسته بده

با درود تاپایان اولین جلسه دادرسی می‌توان افزایش خواسته مطرح کرد

با سلام و احترام،دراولین جلسه رسیدگی
در دادگاه خواهان میتواند خواسته خود را زیاد(افزایش) یا کم(کاهش) بدهد.

با سلام
جلسه شورا که برای صلح و سازش هست جلسه رسیدگی محسوب نمی شود و در واقع جلسه دادگاه اولین جلسه رسیدگی هست و خواهان می تواند خواسته خود را افزایش و یا کاهش بده

سلام با توجه به توضیحات جلسه اول جنبه صلح و سازش داشته و اصلا رسیدگی محسوب نمی شود(اگر خواسته بیشتر از بیست میلیون بوده)و تا تا پایان نخستین جلسه رسیدگی این امکان وجود دارد