ایا حق اینکه بخاطر یک بار کشف حجاب ماشین رو توقیف کنند رو دارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۷ #47594555

ماشین ما رو توی راه رفتن به تعمیرگاه گرفتن و دلیلش رو هم نگفتن،بعد از چند ساعت پیامک امده که توقیف ماشین به دلیل کشف حجاب در خیابان --- است، میخواستم بدونم نباید تاریخی ذکر میکردند که به دلیل کشف حجاب در فلان تاریخ و فلان ساعت؟ یا اصلا حق اینو داشتن که دلیل رو بعدا به ما بگن؟ و اینکه نسبت به تابستان چقدر قانون هاشون عوض شده؟ ایا حق اینکه بخاطر یک بار کشف حجاب ماشین رو توقیف کنند رو دارند؟ و اینکه پرونده میسازند به همراه ضمیمه و این‌چیزا؟ یا اینکه خیر.ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رعایت نکردن حجاب اسلامی جرم می باشد و اگر ضابط قضایی(نیروی انتظامی) آنرا ببیند حق دارد طبق قانون با آن برخورد کند اما زمانی که جرم رخ داده است و از آن زمان گذشته باشد دیگر جرم مشهود نیست و برای برخورد با آن نیاز به حکم قضایی می باشد. اینکه در بر خورد با جرم باید ابتدا اخطار داده شود ممکن است رویه باشد ولیکن الزام نمی باشد و مقام قضایی حق دارد با یک بار مشاهده جرم و یا گزارش آن نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.