چگونه به احکام اجرائیه مهریه توسط اداره ثبت اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۳ #47581440

سلام و عرض ادب
در مواردی که زوجه از طریق دفتر ازدواج و در نهایت از طریق سازمان ثبت، مهریه خود را اجرا و سپس به مسدود کردن حساب حقوقی و یا توقیف اموالی که جز مستثنیات دین زوج بوده اقدام میکند، چگونه و از چه طریق زوج باید اعتراض خود را اعلام کند؟ آیا زوج نیز از طریق همان دفاتر ازدواج باید اعتراض خود را اعلام کند و یا اینکه از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به آن پرونده به دادگاه اعتراض کند؟
زوج برای اعتراض چند روز مهلت دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مستثنیات دین صرفا مسکن است که میتوانید به اداره ثبت اعتراض نمایید نظر نهایی با رییس اداره ثبت خواهد بود

با سلام
در صورتی که نسبت به عملیات اجرائی از سوی واحد اجرا اداره ثبت اعتراض دارید ابتدا شکایت خود را با ذکر دلیل و ارائه مدارک به رئیس ثبت محل تسلیم کند و رئیس ثبت مکلف است رسیدگی نماید

درود
شما از طریق محل ثبت دادخواست مهریه میتوانیدداقدام نمایید

با سلام
ابتدا لایحه اعتراض خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید سپس حضوری پیگیری نمایید

می تواند لایحه خود را از دفاتر پیشخوان مهریه یا دفتر ازدواجی که عقد نمودند ارسال نماید