آیا میتوانم از تهران اقدام به جلب نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۶ #47580392

سلام خدمت دوستان و زحمتکشان بنیاد وکلا
بنده از شخصی که ساکن کرمانشاه هست مبلغ ۸۰ میلیون تومان چک برگشتی دارم ولی من ساکن تهرانم و چک متعلق به بانک کرمانشاه هست. ایا میتوانم از تهران اقدام به جلب نمایم یا باید از طریق دادگاه کرمانشاه اقدام کنم.سپاس

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در دادگاه محلی که چک برگشت شده طرح دعوی نموده در مرحله اجرا درخواست نیابت به محل سکونت وی نمایید

"با سلام"
بهترین روش به دلیل مبلغ بالای چک حضور در کرمانشاه است
شکایت را از تهران نیز اقامه نمایید ولی در جلسه باید به کرمانشاه روید

اگر چک در تهران برگشت شده باشد ،امکان اقامه دعوا در تهران وجود دارد.

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی در تهران شکایت را ثبت ولی برای رسیدگی باید به کرمانشاه بروید

برای گرفتن حکم جلب به دادگستری محل اقامت ایشان نیابت بگیرید

سلام
اگر چک موصوف را در تهران برگشت زده باشید ، می توانید در تهران اقامه دعوی نموده و در مرحله اجرای حکم و گرفتن جلب به محل اقامت ایشان نیابت بگیرید

اگر نشانی طرف مقابل را دارید می توانید تقاضای نیابت بنمایید تا موضوع به دادگستری کرمانشاه نیابت داده شود . البته قطعا چنین امری علاوه بر زمان طولانی که خواهد برد نتیجه قابل رضایتی نیز در پی نخواهد داشت .