آیا اگه بخوام طلاق بگیرم باید حق و حقوق مهریه و نفقه رو ببخشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #47579814

سلام دو ساله نانزدیم و تو این دوران بارها و بارها همسرم منو کتک زده و فحش و تهمت به خودم و خانوادم گفته هربار خانوادم بخاطر اینکه زندگیم خراب نشه منو راضی به سازش کردن و با اون صحبت کردن و اون قول داده که تکرار نکنه ولی اینبار که منو زد من خونه رو ترک کردم نمیخوام که برگردم چطور میتونم از حقوقم دفاع کنم با توجه به اینکه واسه دفعه های قبلی نامه ای از پزشکی قانونی یا شکایت ندارم واسه حفظ ابرو شکایت نکرده بودم، و اینکه ایا اگه بخوام طلاق بگیرم باید حق و حقوق مهریه و نفقه رو ببخشم؟ شکایت بابت کتک ها و پزشکی قانونی رو میتونم تو شهر خودم انجام بدم یا باید تو همون شهر که زندگی میکردیم انجام بدم و چگونه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مدارک و مستندات و شهود و گواهی پزشکی مبنی بر ضرب و جرح و فحاشی و توهین و تهمت بر علیه همسرتان دارید میتوانید در دادگاه اثبات عسر و حرج نموده و درخواست طلاق نمایید
برای مهریه و نیز در صورت عدم پرداخت نفقه هر زمان که بخواهید میتوانید ادقام نمایید

سلام. مطالبه مهریه با طلاق منافاتی ندارد . هم با توجه با نامه پزشکی قانونی و دیگر موارد میتوانید درخواست طلاق و دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید

با سلام
در صورت اثبات امر کتک کاری و نداشتن امنیت جانی در دادگاه محکمه حق داشتن مسکن مستقل به شما میده
در غیر این صورت فعلا باید طرح دعوای مهریه بکنید
برای حق طلاق باید عسروحرج اثبات کنی و بخشیدن هیچ کدام از امور مالی الزام قانونی ندارد

سلام
جهت مطالبه مهریه و نفقه از شهر محل سکونت اقدام نمایید
در خصوص طلاق نیاز به مدارک و دلایل متقن دارید از جمله نامه ضرب و شتم از پزشکی قانونی