آیا با وجود باکره نبودنم میتوانم بدون اجازه مادرم که علت مخالفتش شیعه بودن مرد مورد علاقه منه، ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۰ #47575632

باسلام
امسال ۲۱ ساله میشم و ۲ سال پیش پدرم رو از دست دادم،
آیا میتونم بدون اجازه مادرم ازدواج کنم؟
چون دلیلشون برای مخالفت، شیعه بودن مرد مورد علاقه من هست و ما مذهب سنی هستیم ولی من این رو ایرادی نمیبینم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید ازطریق دادگاه با معرفی شخص مورد نظر تقاضای تجویز نکاح نمایید

سلام
شما به لحاظ "قانونی"،نیازی به اذن مادرتان ندارید و میتوانید شخصا جهت این موضوع اقدام نمایید

با سلام
حتی اگر باکره نیز باشید برای ازدواج نیازی به اذن مادرتان وجود ندارد و ولایت تنها برای پدر ثابت است و در فقه اهل سنت نیز از این حیث ولایتی برای مادر ثابت نشده است

سلام، بله میتوانید بدون اذن مادرتان به دادگاه مراجعه کنید و از آن طریق به دفتر ازدواج و طلاق معرفی و سپس به همسری مرد دلخواه خود در می‌آید