جریمه این رای چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۸ #47557483

شعبه ۸ دادگاه تجدیدنظر دادگستری استان زنجان
دادنامه
دادگستری کل استان زنجان
تاریخ:۱۳/۸/۱۴۰۰ شماره پرونده :---------------شماره دادنامه:--------------
شعبه رسیدگی: شعبه هشتم دادگاه تجدیدنظر استان زنجان
هیات رسیدگی:آقایان -----------------
تجدیدنظرخواه : آقای ---------------- فرزند محمد به نشانی ----------------
تجدیدنظر خواسته از دادنامه شماره :------------------از شعبه ۲ دادگاه انقالب زنجان
بسمه تعالی: دادگاه با عنایت به محتویات پرونده ختم رسیدگی را اعالم و با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر وجدان
قضایی و مشاوره به شرح ذیل مبادرت به صدور رای می نماید./.
رای دادگاه
در خصوص تجدیدنظر خواهی آقای ------------------------فرزند محمد ازدادنامه
-------------------------مو رخ ۲۶/۴/۱۴۰۰صادره از شعبه۲ دادگاه انقالب زنجان که به موجب آن
نامبرده به اتهام حمل مقدار بیست سانتی گرم شیشه به تحمل۳۶ضربه شالق تعزیری و پرداخت/۰۰۰/۴۷۳/۳۹
لایر جزای نقدی درحق خزانە دولت محکوم شده است که این محکومیت به مدت۲ سال تعلیق گردیده، از
جهت عدم توجه به دالیل اعتراض نموده است.نظر به جامع اوراق پرونده و اقاریر نامبرده ایرادو اعتراض
مؤثری ارائه نگردیده،به استناد مواد۴۳۴ و۴۵۵ قانون آئین دادرسی کیفری ضمن رد تجدیدنظرخواهی،دادنامە
تجدیدنظرخواسته تایید می گردد. وا ما محکومیت دیگر مشا رالیه به پرداخت مبلغ پانزده میلیون لایر جزای نقدی
در حق خزانە دولت از بابت اتهام نگهداری یک عدد پایپ بجهت درجه ۸ بودن مجازات قابلیت تجدید نظرخواهی
نداشته و ر
چرا کسی نیست جواب بده ۵/۵۰۰گرفتن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یک میلیون پانصد تومان

یک میلیون و پانصد به عنوان جریمه باید پرداخت کنید

وقت بخیر یک میلیون پانصد می بایست پرداخت نمایید.

سلام مبلغ ۱.۵ میلیون تومان باید بابت جریمه پرداخت شود....

مجازاتها بابت حمل شیشه به مدت ۲ سال معلق شده است اما بابت پایپ یک میلیون و پانصد هزار تومان جزای نقدی باید پرداخت گردد.

سلام و درود یک میلیون پانصد می بایست پرداخت نمایید.

باسلام مبلغ ۱.۵ میلیون تومان باید بابت جریمه پرداخت شود