چطور این شکایت پیگیری میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۶ #47553377

با سلام و وقت بخیر
بنده یه تور رفتم که از طریق دیوار آشنا شدم و این خانوم گفت که آژانس مسافری داره . من پول اتاق دو تخته دادم ولی دوتا اتاق سه تخته بهم داد که یکیشون ناراحتی اعصاب داشت و مدام بحث و دعوا و هرچی گفتیم رسیدگی نکرد و خیلی مسائل غیراخلاقی توی متل از اعضای تو بود !! حالا ازش شکایت کردم و این خانوم به ماموری گردشگری که بهش زنگ زده گفته من از اون آژانس تیستم و آژانس دیگه ای هستم و در آخر گفتن این خانوم با آژانس کار نمیکنه ! در حالیکه هنوز هم به همون نام داره مسافر میبره !! چطور میتونم ازش شکایت کنم ..
سوال دومم اینکه من تلفنی به این خانوم یه حرفی زدم اونم از راننده ها در موردش شنیدم ! این خانوم صدای منو ضبط کرده و میگه ازت شکایت میکنم .. جوری که من پیگیر شکایتم نشم! حالا بفرمایید میتونه با صدای ضبط شده ازم شکایت کنه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ازطریق اتحادیه اصناف موضوع قابل پیگیریه .ضمنا صدای ضبط شده اماره محسوب میشه وقضات چندان ترتیب اثر نمی دهند

با سلام شما میتوانید از تبلیغ ایشان در سایت دیوار و همچنین اظهارات ایشان فتوکپی تهیه و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برده و اعلام شکایت نمایید ضمنا در صورت شکایت ایشان علیه شما نیز قاضی میتواند موضوع را بررسی و پیگیری نمایند

سلام
از طریق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اقدام نمایید در هر حال مدیر آژانس پاسخگو و مسول هستند

با سلام از طریق اتحادیه شکایت خودتان را از ایشان مطرح کنید و فایل صوتی و تصویری مدرک محکمه پسندی نیست چون به راحتی قابل ادیت و کراپ و ….هست و توجه داشته باشید که صدای ضبط شده اماره قضایی محسوب می‌شود و به علم قاضی کمک می‌کند اما دلیل محسوب نمی‌گردد

به هر حال با هر آژانسی که کار میکنه باید شکایت شما توسط اتحادیه بررسی بشه، در مورد صدای ضبط شده هم بستگی به واژگان دقیقش داره، مشاوره تلفنی رزرو کنید موضوع بررسی بشه.