در طلاق‌ خلعی‌ نوبت‌ اول‌ با توجه‌ به‌ اینکه‌ حق‌ طلاق‌ با‌ خانوم‌ هست‌ و هنوز‌ عده‌ طلاق‌ تموم‌ نشده‌ چطوری‌ میشه‌ برگشت‌؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #47548438

در طلاق‌ خلعی‌ نوبت‌ اول‌ با توجه‌ به‌ اینکه‌ حق‌ طلاق‌ با‌ خانوم‌ هست‌ و هنوز‌ عده‌ طلاق‌ تموم‌ نشده‌ چطوری‌ میشه‌ برگشت‌ دوباره‌ به‌ زندگی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاقی که به خانم اعطاء شده به این مفهوم نیست که بطور یک طرفه به زوجیت می تواند رجوع کند زوجه فقط حق رجوع به آنچه در قبال طلاق بخشیده دارد رجوع به زوجیت از اختیارات زوج است

زوجه باید به آنچه در قبال طلاق بخشیده رجوع و زوج نیز به ایشان رجوع کند چنانچه توافق بین طرفین وجود دارد بهتر است با هم به محضر جاری کننده صیغه مراجعه نمایند

با سلام
یکی از اقسام طلاق بائن، طلاق خلع نوبت اول است به معنی بخشیدن به این صورت که زن (زوجه) تمام یا بخشی از مهریه یا مال دیگری را در قبال طلاق به مرد (زوج) بذل می کند و مرد قبول بذل می کند و یا اگر دادگاه مرد را اجبار به طلاق کرده باشد از جانب مرد ممتنع، قبول بذل می کند. با این شرایط طلاق واقع شده طلاق خلع است که بائن هم می باشد یعنی مرد در ایام عده تا زمانی که زن به آنچه که بذل کرده رجوع نکند، امکان رجوع ندارد.
در این نوع طلاق، فقط زوجه حق رجوع دارد ان هم با رجوع از بذلی که کرده است .

سلام وقت بخیر
هموطن گرامی

با رجوع زوجه به بذل، وصف بائن بودن طلاق زائل شده و در این صورت طلاق رجعی می‌شود و شوهر می‌تواند در ایام عده به زوجه رجوع کند.بنابراین در طلاق خلع، اگر زوجه نسبت به بذل رجوع کند، طلاق رجعی می‌شود و زوج می‌تواند به زوجه رجوع کند،

لازم به ذکر است که مهریه جدید، منوط به عقد جدید پس از انقضای عده است ...