کیفرخواست در ترک انفاق چیست و چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۵۴۳ #47542380

با سلام
زوجه هستم. شکایت ترک انفاق درخصوص تهیه نکردن مسکن و بلاتکلیفی کرده بودم که توی روند پرونده دادسرا جلب به دادرسی صادر کرده و مختومه شده. امروز چک کردم نوشتن :
در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ____ مورخ ۱۰/۰۶/۱۳۹۸ صادر گردید.
سوالم این هستش که دقیقا به چه معنی هستش و بعد از این چی میشه؟
و اینکه دادخواست نفقه از شورا هم زدم که سه روز دیگه جلسه رسیدگیشه.
لازمه براش از قبل لایحه ببرم؟
و پرینت روند پرونده ترک انفاق رو هم ببرم؟
اگر میشه همون روز هم میتونم یا روزای قبلش باید ببرم؟
ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجرمیت متهم در دادسرا احراز و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال می شود...

سلام

نسبت به پرونده کیفری وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ میشود و در خصوص لایحه نیز ترجیحا از قبل اماده و مقاد پرونده کیفری نیز اشاره نمایید

با سلام
منتظر ابلاغ وقت دادرسی باشید.
جنبه ی حقوقی در شورا را نیز پیگیری کنید.

در کیفری حبس و محکومیت دارد
در حقوقی محکوم به پرداخت نفقه میشوند

سلام
باتوجه به صدور کیفر خواست علیه همسرتان جلسه دادگاه کیفری دو که در اینده تشکیل میشود وی را محکوم به پرداخت کل نفقه شما بصورت یکجا و همچنین حبس محکوم میکنه که احتمالا در صورت پرداخت نفقه حبس او تعلیق بشه
دادخواست حقوقی مطالبه نفقه از لحاظ حقوقی رسیدگی میکنه و فقط محکوم به پرداخت نفقه میشه بدون حبس
البته میتونید تصویر کیفرخواست را برای شورا در روز جلسه رسیدگی ببرید

سلام و درود
منتظر ابلاغ وقت دادرسی دادگاه کیفری دو باشید.
جنبه ی حقوقی در شورا را نیز پیگیری کنید.
در صورت اثبات جرم محکوم به مجازات قانونی اعم از حبس و غیره خواهد شد.
موفق باشید.