مبلغ جریمه حدودا چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۷ #47513072

با سلام
در دادگاه ۶ ماه حبس به اتهام سرقت اماکن تخفیف خورده به دلیل سابقه نداشتن متهم و رضایت شاکی که قاضی در پایان جلسه گفت جریمه شدی و زندان نداری ،میخواستم بدانم:
مهلت پرداخت جریمه چقدر میباشد
و نحوه پرداخت به چه صورت میباشد و در صورت عدم توانایی در پرداخت جریمه چه اتفاقی در انتظار متهم میباشد

با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که حکم به واحد اجرا ارجاع شود به شما ابلاغ میشود برای پرداخت جریمه اگر توان پرداخت نداشتید میتوانید اعسار دهید .

سلام
مهلت پرداخت جریمه از زمانی ست که پرونده به اجرای احکام کیفری می رود و شما را برای اجرا دعوت می کنند چنانچه توانایی پرداخت آن را ندارید دادخواست اعسار بدهید

سلام در صورت تخفیف دادگاه ۶ماه حبس شما را می تواند به جزای نقدی تبدیل کند که مبلغ ان به نظر دادگاه و طی شرایطی بستگی دارد..رای قطعی وبه اجرای احکام می رود وبه شما جهت اجرا ابلاغ میشود که اگر ظرف ۱۰ روز پس از ابلاغ به اجرا جهت پرداخت مراجعه نمایید ۲۰ درصد جریمه تخفیف داده می شود.در صورت عدم پرداخت اموال شما توسط اجرا توقیف و جزای نقدی وصول میشود در ضمن می توانید تقاضای تقسیط جزای نقدی را نیز بنمایید