آیا شکستگی سر زندان دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸,۳۸۵ #47510531

باسلام من در یک درگیری با چوب سرم شکسته آیا شکایت کنم ضارب میفته زندان یا خیر شکستگی هم۶سانته و قسمتی از پیشانی هم گرفته طوریکه اونجاییکه بخیه شده مو نداره ممنون میشم راهنمایی کنیین

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضرب و جرح عمدی و درگیری که اتفاق افتاده است بابت آسیب صدمات بدنی دیه و از جنبه نزاع و ضرب و جرح عمدی حبس دارد .

سلام
اگر شکستگی را پزشکی قانونی تایید کند طبق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی برای ضارب حبس دارد.

با سلام
اگر شخصی عمدا به کسی آسیب برساند و مجب اخلال در نظم عمومی گردد هم به پرداخت دیه و هم محکوم به حبس می باشد

سلام دوست گرامی
فقط در موارد خاص امکان حبس وجود دارد یعنی در صورتی که موجب اخلال در نظم‌و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد در غیر اینصورت که علی الصول هم همینطور است فقط دیه به شما تعلق می گیرد

سلام
در صورت اثبات ادعای شما، ضارب علاوه بر پرداخت دیه، با توجه به اینکه از چوب استفاده نموده است ممکن است به ۳ ماه تا ۱ سال حبس محکوم شود
محکومیت به مجازات ۲ تا ۵ سال منوط به اثبا ان است که اقدام ایشان موجب اخلال در نظم و امنیت جامعه و بیم تجری مرتکب نیز شده است

صرفا اگر به تشخیص قاضی اقدام ضارب موجب اخلال در نظم‌و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد .
اما در هر صورت دیه به شما تعلق خواهد گرفت

هر کس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی‌یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه اقدام وی موجب اخلال در نظم‌و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب‌به پرداخت دیه نیز محکوم میشود.