گرفتن وام ازدواج زوجه با رضایت، خیانت در امانت محسوب می شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۷۷ #47509988

سلام
بنده وام ازدواج زوجه را در سال ۹۶ با رضایت خودش و پدرش دریافت کردم چون سن قانونی نداشت پدرش فرم واریز را امضا کرده و زوجه کارت را با رمز به بنده داده و بنده برداشت کردم و چندین قسط آن را پرداخت کردم و کارت خالی آن نزد من است. همه ی زوجه های روستای ما وام خود را به همسر خود می دهند. به خاطر اختلافات بنده چندین قسط آن را پرداخت نکردم. حالا پس از گذشت بیش از ۳ سال دادخواست خیانت در امانت داده که بنده این وام را بدون اجازه و اطلاع از کارت ایشان دریافت کردم و کارت را برنگردانده ام و اظهار می کنند حتی از واریز وام بی خبر بودند و مجازات کیفری بنده را خواستارم.
با این که من گفتم اقساط عقب افتاده را پرداخت می کنم و وام به من صلح شده اما خود پرداخت کردند و رسید آن را ضمیمه کردند.
به نظر وکلای محترم، رای دادگاه چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رضایت مشارالیه، خیانت در امانت لحاظ نخواهد شد

باسلام
خیر از موارد خیانت در امانت محسوب نمی شود.

سلام.
باید سند و ادله داشته باشید که در اختیار دادن وام به شما رو ثابت کنه

سلام
خیر مشمول جرم خیانت در امانت نمیشوید

باسلام نمیشود عنوان خیانت در امانت ادعا کرد درصورتی که رضایت نامه داشته باشید مشکلی نیست

با سلام قاعدتا زوجه اجازه استفاده از وام را به شما نداده اند و رسیدی هم ندارید ....در این صورت بهتر است اقساط را پرداخت کنید و کارت را نیز به ایشان برگردانید و اگر پول را به حساب ایشان واریز کرده اید فیش واریزی را به دادگاه ببرید .

سلام . این مورد مصداق خیانت در امانت نیست جرم خیانت در امانت جرم پیچیده ای است که غالبا توسط وکلا امکان اثبات وجود دارد