دادنامه صادره و مهلت تجدید نظر سه روزه تمام شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #47504322

سلام وقت بخیر
دادخواست اعتراض ثالث علیه من صادر شده که در آن دادنامه دادنامه قبلی که به نفع من بوده را ناقص مطرح کرده به دلایلی که اصلا صحت ندارد حال این دادنامه که من در جلسات دادگاه حضور نداشته مرحله اول من رفتم تنها نبودند و مرحله دوم من نیم ساعت دیرتر رسیدم که قاضی نیز چ‌گونه اطلاعات در مورد خواسته‌های شاکی به من نگفت و سریع بعد از سه روز از آخرین جلسه دادگاه حکم دادگاه صادر شده و دو روز از که از تاریخ مهلت تجدید نظر رد می شود من چیکار کنم سپاسگزارم از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما در صورت عدم حضورتان دلیل موجه و قابل قبولی داشته باشید میتوانید اعتراض نمایید !

با سلام
متاسفانه از موضوع پرونده چیزی اشاره ننموده اید
ضمنا با اتمام فرجه قانونی برای اعتراض دیگر نمیتوان به آن معترض شد
مگر اینکه موضوع پرونده شما شرایط اعاده دادرسی یا فرجام خواهی را داشته باشد که در مدت قانونی بایستی به حکم دادگاه معترض باشد

باید در موعد قانونی تجدیدنظر میکردید و عدم آن به منزله تمکین به حکم میباشد مگر عذر موجه داشته باشید و اثبات بفرمایید