پرونده تجاوز رو چطور به نتیجه برسونم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۶۹۲ #47497061

باسلام. بنده اواخر سال گدشته بعد از اینکه همسرم خانه را ترک کرد. متوجه مدارکی مستند و مستدل شدم که بهمسرم تجاوز شده و فیلم ان هم در اختیار دارم. که به دادگاه شکایت کردم و مدارک را تحویل دادم. اما متاسفانه دادگاه هیچ اقدام عملی و موثری انجام نداده.
و از خود مقاومت نشان میدهند و منکر میشوند.خیلی تابلو است که میخوان منو سرد و منصرف کنند. چند بار به حفاظت اطلاعات گزارش کردم که قاضی با پرونده برخورد جدی و اقدام خاصی نکرده.اما انگار همگی از سیاست خاصی پیروی میکنند.که همچی پروندههای رو جدی پیگیری نکنند.متاسفانه خسته شدم و تصمیم جدی گرفتم که شخصا قضیه رو حل کنم. و طرف رو
بسزای عملش برسونم که تمام هست و نیست و زندگیمو تباه کرده. تو فیلم که بدادگاه دادم حتی واضح به خود بنده فوش توهین و مسخره هم میکنند. همسرم هم همچی انکار میکند وخیلی هم ترسیده.تو اگاهی هم ازش پرسیدن اینکار را کردی گفت نه و بااحترام گفتن برو
همین. حتی طرفین که ۲ نفر هستن هم احظار نشدن هنوز. لطفا راهنمایی کنید.نتونستم وکیل بگیرم چون هم وکیل مورد اعتماد پیدا نکردم و هم هزینشو نداشتم.باتشکر.------------

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بحث تجاوز و زنا دو مقوله جدا ومتفاوت می باشند. فیلم به تنهایی برای اثبات جرم دلیل محسوب نمیشود و صرفا اماره است که میتواند در کنار سایر ادله به علم قاضی کمک کند

سلام
با ارائه فیلم زنا قابل اثبات نیست

با فیلم جرم زنا ثابت نمی شود به دلیل اینکه از امارات است.

سلام اثبات مورد سوال شما در اختیار شماست لذا به زعم شخصی بنده راه به جایی نمیبرید دراثبات زنا شرایط خاص به خودش را دارد و فیلم و عکس اماره قضایی است موفق باشید

بابد دلایل خود را جهت به نتیجه رسیدن پرونده قوی کنید

همسر شما باید اقدام به شکایت نماید در ضمن با فیلم زنا ثابت نمی گردد

اگر شکایت تجاوز است شما ذینفع نیستید در طرح شکایت