اجازه همسر اول برای ازدواج موقت ضروری است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۳۳۶ #47488

آیا زن میتواند به شوهر خود با تعیین بازه ی زمانی اجازه ی ازدواج موقت بدهد؟مثلا بگوید فقط اجازه داری بمدت یکماه با این خانم ازدواج موقت داشته باشی و بعد از یکماه دیگه نمیتونی مدت ازدواج رو تمدید کنی.

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق همسر اول و اثبات ازدواج چه موقت چه دائم از سوی ایشان، به استناد سند ازدواج زوجه می تواند طرح دعوی نماید.

در حال حاضر مردی که بدون اذن دادگاه مبادرت به ازدواج مجدد نماید، مطابق ماده ۴۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ قابل تعقیب کیفری است.اما در عمل نکاح موقت در هیچ جا ثبت نمیشود جز دفترچه نکاح موقت که به زوجین داده می‌شود.از این رو در عمل زوجه نمی‌تواند نکاح موقت را از اداره ثبت استعلام کند. اما در مورد دائم ، ثبت ازدواج دائم در هر حال الزامی است .در مورد نکاح موقت چنین الزامیوجود ندارد مگر در سه مورد. ازدواج مجدد زوج، خواه با اذن دادگاه باشد یا بدون آن، نافی شروط ضمن عقد فیمابین زوج و همسر اول نیست و چنانچه به موجب شروط مندرج در قباله ازدواج، در صورت انتخاب همسر دوم از ناحیه زوج، زوجه اول حق درخواست طلاق داشته باشد، می‌تواند از حق مزبور استفاده کند و در صورت عدم وجود شرط مزبور نیز چنانچه، زوجه اول جهت طلاق دلایلی بر ایجاد عسر و حرج ناشی از ازدواج مجدد زوج ارائه نماید،

بله . قانونا ،چه ازدواج دائم و چه موقت زوج، نیازمند کسب اجازه از همسر اول می باشد.

با سلام

خیر نیازی به اجازه همسر اول نیست

سلام خیر با دادن اجازه رضایت ضمنی خود را اعلام کرده ایید

برای ازدواج موقت نیازی به اجازه همسرتون نیست موفق باشید

با سلام
برای ازدواج موقت نیاز به اجاره همسر نیست ولی توجه داشته باید اگر بدون اجازه زوجه انجام شود زوجه به استناد شرط مندرج در عقد نکاح می تواند طلاق بگیرد