درخواست پزشکی قانونی برای چه میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸ #47477721

زوجه توسط زوج مورد ضرب و جرح قرار گرفت درخواست طلاق داده و در پرونده های ضرب و جرح زوج محکوم شده زوج درخواست عدم تمکین زده و درخواست پزشکی قانونی نموده است ببخشید درخواست پزشکی قانونی برای چه میباشد و چرا نامه ای برای من نیامده و تماس تلفنی گرفته اند لطفا راهنمایی فرمایید ‌تشکر از شما وکلا محترم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواست پزشکی قانونی بجهت ادعا ضرب و جرح صادر شده و درخواست طلاق نیز در صورت وجود شرایط عقدنامه از سوی زوجه ممکن است.برای اطلاع از کم و کیف پرونده به سامانه ثنا مراجعه کنید تا دقیقا اطلاع پیدا کنید

گواهی عدم بارداری یا باکره بودن حسب مورد از پزشکی قانونی نیاز است.

برای اجرای صیغه طلاق گواهی عدم بارداری یا باکره بودن حسب مورد از پزشکی قانونی نیاز است.

اختیار طلاق با زوج است ولی این اختیار باشرایطی از او گرفته وبه زوجه داده می شود تخطی از شروط دوازده گانه که در سند نکاح آمده است