شکایت جهت بر هم زدن زندگی و مزاحمت چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۴۹۰ #47477598

سلام از فردی شکایت شده چند با ر باهم از طریق تماس تلفنی صحبت کرد ه ایم شروع تماس با او بوده وخط از آن خانمش بوده با خانمش در حال جدا شدن هستند می گوید یا رضایت می دهید یا شکایت میکنم ومی گویم زندگی من توخراب کرده ای نشان به ان نشان چند بار با هم تماس گرفته ایدشکایت هم کرده برای تحت فشار قرار دادن ما ایا به صرف این سه چهار بارتماس که در واقع بین من واو بوده وشروع آن هم از طرف او بوده می تواند برای من درد سر ساز شود ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با این توضیحات جرم ارتباط نامشروع ثابت نخواهد شد

ارسال چند پیام ادله ای برای اثبات جرم مزاحمت نمی باشد

با سلام و احترام
بعید است بتوان رابطه نامشروع را بر این تماس ها بار کرد

با سلام
صرف ارسال چند پیام ادله ای برای اثبات جرم مزاحمت نمی باشد

مزاحمت تلفنی باید به صورت مستمر باشد و این مزاحمت تلفنی تلقی نخواهد شد.

سلام به صرف چند تماس ساده ، وقوع جرم رابطه نامشروع یا ایجاد مزاحمت به اثبات نمی رسد